Red Flu escape box

Breng de spanning van een escape room naar elke locatie met de Red Flu Escape Box!

Ontdek het ideale mobiele concept voor een onvergetelijke escape-ervaring! De Red Flu Escape Box is specifiek ontworpen om overal gespeeld te kunnen worden, of het nu op kantoor, thuis of op een vakantiepark is. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen, biedt deze escapekoffer een mix van opwinding en teambuilding van begin tot eind, ideaal voor bedrijfsuitjes, maar ook los te verhuren.

Het pakket omvat: de hardware (escape box met 4 compartimenten), een dubbelzijdige placemat met raadsels en puzzels, extra uitlegkaarten voor de puzzels, een webpagina met een aftelklok en hintsysteem, video’s met storytelling, en marketingmaterialen.

 

 

Ik wil graag meer weten

Voordelen van Red Flu?

Eenmalige aanschaf

Geen extra verborgen kosten

Overal te spelen

Hufterproof en maximaal 1 minuut hersteltijd

Teams 3 tot 5 spelers

Zowel voor de verhuur als voor verzorgde uitjes in te zetten

Betalen in termijnen mogelijk!

We denken graag met je mee!

3 talen in 1 box

Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Op aanvraag meerdere talen mogelijk (meerprijs)

Commercieel plan

Het zakelijke plan kan bijzonder aantrekkelijk zijn. Naast de initiële aanschafkosten zijn er geen verdere verborgen uitgaven. Gemiddeld heb je de investering al terugverdiend na 15 tot 20 speelsessies. De escape box kan worden ingezet voor verhuur, maar ook voor grotere groepen als begeleid evenement. De game is beschikbaar in 3 talen (Nederlands, Engels en Duits).

Wil je meer weten over de commerciële mogelijkheden van de escape box, laat het ons weten en we plannen een videoafspraak in. We bieden diverse opties aan, waaronder aankoop of betaling in termijnen. We denken graag met je mee.

 

 

 

Storyline

Het is 1889. Ergens diep in Azië breekt de beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt om zich heen en verspreidt zich binnen vier maanden over de hele wereld. Met circa 1 miljoen slachtoffers tot gevolg. De enige persoon die het tij nog kan keren is dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekend staat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht in spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak.

Maar terwijl dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij onverwachts zelf aan het dodelijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken.

Of toch niet? Want, als collega virologen het lab van dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat de virologen ook proberen, de koffer gaat niet open.

Help jij de virologen de koffer te ontgrendelen en het vaccin te achterhalen? Speel Spoetnik nu en red de wereld!

Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of personeelsuitje? De Red Flu escape experience is met elk gezelschap en overal te spelen. In teams van 3-6 personen gaan jullie samen de uitdaging aan. Ook leuk als onderbreking bij een overleg of heidag. Spanning, actie en teambuilding ineen.

Wat je nog meer moet weten....

Spelduur

60 of 90 minuten

In het pakket zit een digitale aftelklok van 60 en 90 minuten. Vooraf wordt de tijd gekozen.

Ranking

Hoe snel los jij deze escape op?

Online kan je de tijden zien van de teams die gespeeld hebben

Hint systeem

Met de hints kan je altijd verder spelen

Kom je er even niet uit….. Koop een hint, er gaan dan wel 3 minuten van je speeltijd af:)

Demo spelen?

Uiteraard kunnen we je vertellen dat onze escape box uitstekend geschikt is voor bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen of personeelsuitjes. Ook is de Red Flu escape-ervaring met elk gezelschap overal te spelen. Daarnaast kan ik je informeren dat de box prima kan dienen als onderbreking bij een vergadering of heidag. Maar het beste is om het zelf te ervaren…

 

Dus, wil je een demonstratie ervaren? Laat het ons weten en we sturen jou graag onze escape box toe.

Laat het ons weten en we sturen jou onze escape box toe.

Demo spelen?

Contact

    Producent Red Flu

    Gooiland 53

    1948 RD Beverwijk