Unieke Virtual Reality Games

Ook voor virtual reality zit je goed bij Creatics

Wij hebben een aantal unieke VR teambuilding concepten. Ze zijn leuk en uitdagend voor spelers én makkelijk te organiseren. Bij VR teambuilding draait het om samenwerken. Je speelt in teams van 4 tot 6 personen en moet samen tot de oplossing komen.

Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen?

Hoe werkt het?

Wij ontzorgen

Je kunt bij ons alle attributen voor Virtual Reality games huren voor jouw teambuildingactiviteiten. Wij voorzien je van een VR bril en alle benodigde onderdelen om gasten een complete ervaring te kunnen bieden.

Kosten

Bij Creatics betaal je achteraf en per gebruik.

Aan te passen naar eigen inzicht

Uiteraard kun je de Virtual Reality spellen geheel naar eigen inzicht verkopen aan jouw klanten en bepaal je zelf hoe je het aanbiedt.

Virtual Reality wattes??

Het concept is simpel. Één speler heeft een VR bril op en laat zijn teamleden weten wat hij ziet. Op tafel liggen verschillende attributen waarop ook informatie staat. Alleen door samen de verschillende puzzels op te lossen kom je door alle levels heen. Na een level wisselt de VR bril van spelert zodat iedereen aan de beurt komt. 

Leuk als teambuildingactiviteit, voor, na of tijdens een diner of als uitje.

Leuk te combineren met een diner

VR Dining is een nieuw interactief concept. Deels gebaseerd op het populaire escaperoom concept en daarbij natuurlijk aangevuld met de nieuwste VR-technieken. Spelers gaan in teams van minimaal 2 en maximaal 6 personen een moord oplossen. Één speler heeft de VR Bril op, de rest buigt zich over de andere attributen op tafel die aanwijzingen bevatten. Samen moeten ze tot de oplossing van de moord komen. Er zijn verschillende levels waardoor het spel zich makkelijk tussen een diner laat spelen. Per level heeft een andere speler de VR Bril op.

Een greep uit onze Virtual Reality spellen

Virtual Reality La Casa de Dinero

Ben jij de perfecte bankrover?

Tijdens een heerlijke lunch, borrel of diner stap je in de virtuele wereld. Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR Dinergame La casa de dinero.

Is jullie gezelschap vrienden, collega’s of familie stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen.

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La casa de papel. Speel deze waanzinnige VR game tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendendagje in een (horeca)locatie naar keuze.

 

Virtual Reality Moordspel Diner

Lukt het jullie om de moord op te lossen?

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel… Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?

Verzamel hints en overleg met je team. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Voor spelers een totaal nieuwe ervaring die het goed doet als extra beleving tijdens een diner, op een bedrijfsuitje, een familiefeest of gewoon met een groep vrienden en bekenden.

VR Hangover Escape Game

Voor vrijgezellenfeesten met de Quest 2

  • 18+ game (gefilmd in een stripclub in Amsterdam)
  • Vooral voor de vrijgezellenfeestjes met interactieve 360 graden video.
  • Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

Hoe werkt het?

U kunt bij ons alle attributen voor het VR Diner huren. Wij voorzien u van een VR Bril en alle benodigde onderdelen om uw gasten een complete VR Dining ervaring te kunnen bieden. Zoals u van MooveTeam gewend bent, betaalt u achteraf en per gebruik.
Ook is het mogelijk om uw eigen VR Brillen aan te schaffen en bij ons alleen de software te kopen. Ook dan betaalt u achteraf per gebruik.
Uiteraard kunt u dit spel geheel naar eigen inzicht verkopen en bepaalt u zelf hoe u het aanbiedt.

 

Contact

    Wij werken trots samen met