Nieuw in Nederland!

Wat is ZTAG?

ZTAG is een draagbaar videospel platform voor alle leeftijden waarmee je verschillende catch & hide games kunt spelen. Stel je voor dat je Pac-Man of een zombie-hunt in het echt speelt. Iedereen draagt een polsband die voelt of andere spelers in de buurt zijn. Zodra je dichtbij je tegenstander bent, word je getikt en verandert je polsband van kleur, vibreert hij en geeft hij een geluid.

 

De polsband werkt met infrarood licht en voelt op een afstand van ongeveer een meter wie er in de buurt is. ZTAG is te spelen met 2 tot 24 spelers in verschillende spelvormen.

 

 

Contact

Waarom ZTAG?

ZTAG is erg leuk om te spelen!

Het zet spelers aan tot bewegen en actief bezig op een leuke manier.

ZTAG is erg mobiel inzetbaar

Een set voor 24 spelers past in een kleine koffer die je overal open kunt klappen en kunt spelen.

Internet is niet nodig

Speelduur ongeveer 4 uur. Oplaadtijd 1 uur

Makkelijk te bedienen voor een begeleider

Kies een spel, stel eventueel namen in en spelen maar. Na afloop kunnen de scores van het display in de koffer gelezen worden.

De verschillende ZTAG-games:

 1. Overleven door zombies

Mensen zijn groen, zombies zijn rood, dokters zijn wit. Zombies achtervolgen en tikken mensen om ze in zombies te veranderen. Een geïnfecteerde mens heeft beperkte tijd om door een arts te worden genezen voordat hij zich in een zombie verandert om de infectie te verspreiden. Dit is een totale achtervolging om te overleven!

 

 1. Rood licht groen licht 

Beweeg je lichaam als de polsband groen is. Meer beweging levert meer punten op! Je kunt springen, rennen, schudden of dansen om je punten te verhogen. Maar pas op! Zodra de tagger rood wordt, kun je maar beter stoppen! Anders is het spel afgelopen! Probeer de hoogste score te halen zonder terug te deinzen voor rood.

 

 1. Zoek je buddy

Zoek een buddy die dezelfde kleur of vorm heeft als op jouw polsband wordt weergegeven en zorg dat je in de buurt bij hem/haar komt. Je krijgt punten voor het matchen van vorm of kleur, of EXTRA punten voor een exacte match (zowel de juiste vorm als de juiste kleur)! Dit is een perfect spel voor elke leeftijd om communicatie en socialisatie te bevorderen.

 

 1. Steen Papier Schaar tag

Steen tikt schaar en zet het om in steen.
Papier tikt steen en zet het om in papier.
Schaar tikt papier en verandert het in een schaar.
Het team dat beide andere teams uitschakelt, wint! 

Waar bestaat een complete ZTAG unit uit?

Een complete unit bestaat uit 24 polsbanden, een koffer met touchscreen (13 inch) en opladers voor de polsbanden. Daarnaast een wifi router, levenslange updates (nieuwe spellen, beveiliging, bugfixes, etc) en support vanuit Nederland. Ook krijg je alle spellen erbij.
De koffer creëert zelf een lokaal wifi netwerk waar de polsbanden mee communiceren. Dit heeft ongeveer de grootte van een voetbalveld, afhankelijk van de locatie. Mocht een speler buiten bereik van de router komen dan is dat ook geen probleem, zodra hij weer binnen bereik komt, worden de scores geüpdatet. Hier heb je geen internet voor nodig.

ZTAG -arena

Creëer je eigen ZTAG game-arena. Je hebt slechts een ruimte van 15 bij 30 meter nodig, waar je zelf obstakels kunt plaatsen. In deze ZTAG game-arena kunnen de diverse ZTAG spellen gespeeld worden, daarbuiten hebben we ook een totaalconcept ontwikkeld: Goldrush by ZTAG.

Deze experience kan één uur duren, er kunnen 20 personen tegelijk spelen en je hebt slechts één staffmember nodig. Ideaal voor bijvoorbeeld het entertainment team op vakantieparken.

Goldrush

Tijdens Goldrush zijn de spelers ambitieuze goudzoekers die richting de mijn zijn getrokken in de hoop een fortuin te vinden. Je moet slim handelen, alert zijn en strategisch denken om te overleven in de competitieve wereld van het goud. Wie is de ware goudzoeker?

  De 5 ZTAG games zijn:
  -Race for gold
  -Cross the boarder
  -Quad finder
  -Find the flag
  -Goldrush, the final

Het Goldrush totaalconcept wordt geleverd met handleiding, materiaallijst en game uitleg. Demo? Neem contact met ons op.

ZTAGER

Draagbare polsband

De polsband werkt met infrarood licht en voelt op een afstand van ongeveer een meter wie er in de buurt is.

 

 

Technische gegevens

Vibratie, gekleurd display, luidspreker, LED-verlichting, waterdicht, stootvast, 1 uur oplaadtijd, 4 uur speeltijd.

Voor wie is ZTAG geschikt?

Avonturenparken (klimparken), sportbuurtwerk, gemeentelijke sportorganisaties, FEC-center, vakantie -en recreatieparken, evenementenlocaties, indoor speelparadijzen, trampoline parken, teambuilding, (sport)kampen, scholen, kinderfeestjes.

Ben jij de eerste die ZTAG in Nederland aanbiedt?

  Wij werken trots samen met