Creëer interactieve spellen met MooveTeam

MooveTeam werkt zeer eenvoudig

Met onze software creëer je eenvoudig je eigen (teambuilding)game op een locatie naar keuze. Zodra de speler met zijn telefoon of tablet één van deze locaties benadert, wordt de desbetreffende opdracht geactiveerd. Wil je niet zelf een game samenstellen, kan je gebruik maken van onze succesvolle game concepten. Door slechts enkele aanpassingen, kan je zo’n game personaliseren voor jouw locatie of klant.

 

Ik wil meer info

Wat kun je met MooveTeam doen?

Quizvragen

Stel open of meerkeuzevragen. Of geef informatie over de locatie.

Foto- en video-opdrachten

Laat deelnemende teams foto's en video's maken en beoordeel deze.

Mini games

Creëer uw eigen spellen zoals combineren, memory, woordenslang, puzzels of zoek de verschillen.

Augmented reality

Laat de teams met de camera op hun iPad of telefoon de omgeving scannen en verstop codes, opdrachten of andere aanwijzingen in de omgeving. Of laat een persoon digitaal tot leven komen!

Ontwerp een chase

Laat de teams op een persoon jagen en met behulp van aanwijzingen achter de locatie komen van de gezochte speler. Lukt het binnen de tijd om de speler aan te houden?

Interactief

Met MooveTeam kun je teams tegelijkertijd laten spelen, met elkaar laten communiceren, elkaar laten dwarsbomen met gadgets en uitgevoerde opdrachten laten beoordelen. Door de vele mogelijkheden ontstaat er strijd en interactiviteit tussen de deelnemende teams. Voeg eenvoudig bewegende elementen toe die spelers moeten vangen of juist moeten ontwijken.

Nagenieten

Na afloop van het spel verstuur je al het gemaakte beeldmateriaal en alle ingevulde opdrachten simpel naar je klant zodat ze nog kunnen nagenieten van het gespeelde spel.

Na afloop van het spel kun je aan de hand van het gemaakte beeldmateriaal en de ingevulde opdrachten direct evalueren. Dit levert lachwekkende situaties op en geeft een inkijkje hoe de verschillende teams de dag hebben beleefd. Daarnaast verstuur je het beeldmateriaal en alle ingevulde opdrachten simpel naar je klant, zodat de deelnemers ook achteraf nog kunnen nagenieten van het gespeelde spel.

 

Ontdek onze kant-en-klare gameconcepten

Er zijn veel GRATIS game scenario’s die je kunt gebruiken om je eigen games te bouwen. Hieronder worden een aantal voorbeelden beschreven.

#WalkTogether

Een programma om bewustwording te creëren rondom het thema vitaliteit.

Hierbij kun je door middel van onze software, opdrachten activeren nadat een bepaalde afstand is afgelegd. Iedereen loopt zijn of haar route in zijn of haar eigen omgeving. Dus ook nog volledig coronaproof.

Een leuke en andere manier van teambuilding waarbij de deelnemers achter hun scherm vandaag komen en gaan bewegen. De game kan over een langere periode gespeeld worden en een gezamenlijke doelstelling hebben, bijvoorbeeld samen als bedrijf virtueel naar Rome lopen.

Klik hier en bekijk de promo!

City Challenge

Iedereen heeft er een andere naam voor: City Hunt, Crazy 88, City Battle, maar in feite komt het op hetzelfde neer. Het team ziet op het scherm van de iPad een actuele kaart van de omgeving, waarop talloze opdrachten staan weergegeven.

De verschillende opdrachten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
 Het uitvoeren van foto & video opdrachten.
 Het beantwoorden van vragen.
 Het oplossen van brainkrakers en minigames
 Het vinden van hints en gadgets.

De ene opdracht is de ander niet! Er zijn makkelijke tot zeer lastige opdrachten te vinden, deze worden verschillend beloond! Meer opdrachten = meer punten!

Onze City Challenge staat voor je klaar met algemene vragen en opdrachten (niet gebonden aan een stad of locatie). Slechts door de game te kopiëren naar jouw stad en locatie specifieke opdrachten toe te voegen, heb je in een hand-om-draai jouw eigen city challenge samengesteld. Jouw klanten zouden het morgen kunnen spelen:).

Escape games

De eerste vraag die vaak aan ons gesteld wordt, is: Kan ik met de software zelf een escape game maken. Ja dat kan! De software bevat leuke features om een escape ervaring te vergroten. Zo kan je opdrachten op slot zetten met een code of een virtueel object. Eerst moet de code of het object gevonden of verdiend worden dan pas ontgrendel je de content en kan je verder in de game. Zou zijn er nog veel meer tips & trics. We geven graag advies en zijn altijd bereid jouw game door te lopen en te testen.

SECRET SAFE

Deze escape game staat voor je klaar en kan je gebruiken, geheel kosteloos. Handleidingen, verkoopteksten en foto -en videomateriaal staat voor jouw, als partner, op een klanten portaal.

Klik hier en bekijk de promovideo

Quizzen en indoor programma's

Kan ik de software ook gebruiken om een quiz te maken en te presenteren? Ja, ook dit kan! Quizzen zijn volledig te personaliseren, maar wij hebben ook al talloze quizvragen op het klanten portaal voor je klaarstaan. Deze zijn eenvoudig in jouw quiz te importeren. Zo maak je eenvoudig een (pub)quiz of Ik Hou Van Holland-spel.

BORREL BATTLE

Dit programma staat GRATIS voor je klaar om te gebruiken. Zorg voor een enthousiaste host of presentator en quizzen maar. De Borrel Battle eindigt met de (bedrijfs)borrel, maar voorlopig is het nog niet zover. Tijdens een hilarische teamstrijd moeten de teams het eerst tegen elkaar opnemen in 3 rondes (quizronde, battle ronde, muziek ronde).

De meest succesvolle games concepten zijn:

Hacked

Bloedstollend cyberavontuur

Een hackerscollectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen bitcoins zien. Anders zullen de represailles bijzonder onplezierig zijn.

 

Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek: een veroordeelde meesterhacker! Aan het team de taak om in recordtempo voldoende bitcoins te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto-, video-, vraag- en denkopdrachten.

 

Een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.

 

Losgeld challenge

Een dag om nooit te vergeten


Wat begon zoals een dag als alle anderen, wordt het na een verbazingwekkende videoboodschap een dag om nooit meer te vergeten! Want wat blijkt uit de video: De directeur (of een jubilaris of collega) is ontvoerd!

Tijdens dit interactieve teambuildingprogramma moeten de deelnemers hun collega vrij kopen door zoveel mogelijk losgeld te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld.

Manhunt

The game


Na een overval op een waardetransport weten de overvallers met de buit weg te komen. Op verschillende locaties in de binnenstad verstoppen zij de poet. De kust is veilig, althans dat denken zij, maar schijn bedriegt. De politie heeft een spoor en start een klopjacht op de buit en de overvallers. De overvallers zien maar één uitweg; zo snel mogelijk de buit veilig stellen en uit de handen van de opsporingsdiensten blijven.

Tijdens dit bloedstollende teambuildingspel word je als opsporingsdienst of als overvaller in teams verdeeld. Missie voor beide teams: Stel de buit veilig voordat de ander dat doet.

Klik hier en bekijk de trailer

 

MooveTeam proberen?

We geven je graag een demo waarin we de mogelijkheden van de software laten zien en bespreken hoe we voor jouw doelen de software kunnen inzetten. Uiteraard kunnen we voor een proefperiode een testaccount aanmaken. Zodat je zelf ervaart hoe de backoffice en de app werkt.

Ik wil een demo of testaccount aanvragen.

Contact

    Wij werken trots samen met