Creëer interactieve spellen met MooveTeam

MooveTeam werkt zeer eenvoudig

Met onze software creëer je eenvoudig je eigen (teambuilding)spel op een locatie naar keuze. Zodra de speler met zijn telefoon of tablet een van deze locaties benadert, wordt de desbetreffende opdracht geactiveerd.

 

Ik wil meer info

Wat kun je met MooveTeam doen?

Quizvragen

Stel open of meerkeuzevragen. Of geef informatie over de locatie.

Foto- en video-opdrachten

Laat deelnemende teams foto's en video's maken en beoordeel deze.

Mini games

Creëer uw eigen spellen zoals combineren, memory, woordenslang, puzzels of zoek de verschillen.

Augmented reality

Laat de teams met de camera op hun iPad of telefoon de omgeving scannen en verstop codes, opdrachten of andere aanwijzingen in de omgeving. Of laat een persoon digitaal tot leven komen!

Ontwerp een chase

Laat de teams op een persoon jagen en met behulp van aanwijzingen achter de locatie komen van de gezochte speler. Lukt het binnen de tijd om de speler aan te houden?

Interactief

Met MooveTeam kun je teams tegelijkertijd laten spelen, met elkaar laten communiceren, elkaar laten dwarsbomen met gadgets en uitgevoerde opdrachten laten beoordelen. Door de vele mogelijkheden ontstaat er strijd en interactiviteit tussen de deelnemende teams. Voeg eenvoudig bewegende elementen toe die spelers moeten vangen of juist moeten ontwijken.

Nagenieten

Na afloop van het spel verstuur je al het gemaakte beeldmateriaal en alle ingevulde opdrachten simpel naar je klant zodat ze nog kunnen nagenieten van het gespeelde spel.

Na afloop van het spel kun je aan de hand van het gemaakte beeldmateriaal en de ingevulde opdrachten direct evalueren. Dit levert lachwekkende situaties op en geeft een inkijkje hoe de verschillende teams de dag hebben beleefd. Daarnaast verstuur je het beeldmateriaal en alle ingevulde opdrachten simpel naar je klant, zodat de deelnemers ook achteraf nog kunnen nagenieten van het gespeelde spel.

 

Teambuilding op afstand met een route om je eigen huis #WalkTogether

Wanneer je medewerkers nog thuiswerken en je ze wat meer in beweging wilt krijgen, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze software, opdrachten activeren nadat een bepaalde afstand is afgelegd. Iedereen loopt zijn of haar route rondom het eigen huis. Volledig coronaproof dus.

Het spel is wel voor iedereen gelijk, of varieert bijvoorbeeld per team. Hierdoor komen je collega’s in beweging, wordt er aan teambuilding gedaan terwijl iedereen veilig rondom zijn of haar eigen locatie blijft. Een leuke en andere manier van teambuilding waarbij geen fysiek contact nodig is maar deelnemers wel even in beweging komen en achter hun scherm vandaag om met collega’s een digitale activiteit te doen.

Dagelijkse Teamstart

Nu we meer vanuit huis werken is het vaak prettig om toch even met elkaar op te starten en iedereen weer even scherp en gemotiveerd te krijgen. En daarbij natuurlijk even interactie met je collega’s te hebben. Dit kan door een dagelijke teamstart. Door middel van een kort dagelijks spel, wat elke dag anders is, krijg je iedereen weer even scherp.

Uiteraard kun je alles personaliseren met MooveTeam zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen. Door dit bijvoorbeeld een maand lang elke dag te doen, ontstaat er een stukje extra teamspirit bij je medewerkers. Natuurlijk kun je het ook iets competitiever insteken door er een prijs aan te hangen of de beste medewerkers te belonen. Het belangrijkste is dat iedereen weer even wordt geactiveerd.

 

Teambuildingevenement op afstand

Wil je wat dichter bij een reguliere teambuildingactiviteit in de buurt komen? Ook daarvoor heeft MooveTeam een aantal mogelijkheden. Uiteraard wel veilig op afstand vanuit huis. Deelnemers downloaden hiervoor de MooveTeam-app op hun eigen telefoon, scannen een code en kunnen direct van start.

Met de MooveTeam-software maak je makkelijk teams aan die moeten samenwerken op opdrachten op te lossen, vragen te beantwoorden en minigames te spelen. De punten van individuele teamleden worden automatisch bij elkaar opgeteld. Natuurlijk is het altijd extra leuk om elkaar ook digitaal te spreken via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Doordat de puzzels zo gemaakt zijn dat alle teamleden elkaar nodig hebben om tot de oplossing te komen, is teambuilding op afstand en samenwerking gegarandeerd (als je wilt winnen tenminste).

VrijMiBo Teambuilding

Ook wanneer je op vrijdagmiddag wilt ontspannen met collega’s, ben je bij MooveTeam aan het juiste adres. Op zoek naar een (live) pubquiz, Ik Hou Van Holland-spel, escape room of moordspel? MooveTeam heeft het allemaal voor je klaarstaan. En indien gewenst ook nog volledig te personaliseren voor je bedrijf/afdeling of groep. Je kunt ervoor kiezen om real time samen met collega’s te spelen waarbij je elkaars score ziet en elkaar kunt dwarsbomen. Ook kun je spelers samenvoegen tot teams, zodat ze samen moeten werken voor de echte teambuilding op afstand. Je kunt de spellen ook individueel laten spelen in de eigen tijd van de spelers. Hierbij hoeft niet iedereen tegelijkertijd te spelen en kun je achteraf bekijken wie de hoogste score heeft neergezet.

 

Een greep uit onze standaard games

Hacked

Een bloedstollend cyberavontuur: Hacked!

Een bloedstollend cyberavontuur

Een hackerscollectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen bitcoins zien. Anders zullen de represailles bijzonder onplezierig zijn.

 

Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek: een veroordeelde meesterhacker! Aan het team de taak om in recordtempo voldoende bitcoins te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto-, video-, vraag- en denkopdrachten.

 

Een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.

 

Losgeld challenge

Een dag om nooit te vergeten

Wat begon zoals een dag als alle anderen, wordt het na een verbazingwekkende videoboodschap een dag om nooit meer te vergeten! Want wat blijkt uit de video: De directeur (of een jubilaris of collega) is ontvoerd!

Tijdens dit interactieve teambuildingprogramma moeten de deelnemers hun collega vrij kopen door zoveel mogelijk losgeld te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld.

Manhunt

The game

Na een overval op een waardetransport weten de overvallers met de buit weg te komen. Op verschillende locaties in de binnenstad verstoppen zij de poet. De kust is veilig, althans dat denken zij, maar schijn bedriegt. De politie heeft een spoor en start een klopjacht op de buit en de overvallers. De overvallers zien maar één uitweg; zo snel mogelijk de buit veilig stellen en uit de handen van de opsporingsdiensten blijven.

 

Tijdens dit bloedstollende teambuildingspel word je als opsporingsdienst of als overvaller in teams verdeeld. Missie voor beide teams: Stel de buit veilig voordat de ander dat doet. Voer geheimzinnige opdrachten uit, achterhaal de locaties van de buit, blijf onder de radar, ontwijk bewakingscamera’s en zorg dat je een breekijzer paraat hebt.

Op

Teambuilding op afstand met MooveTeam

Hopelijk heb je met bovenstaande opties wat ideeën opgedaan om je eigen teambuilding op afstand op te zetten.

Vragen, aanvullende ideeën of meer informatie?

Contact

    Wij werken trots samen met