Op zoek naar vernieuwende activiteiten voor je vakantiepark?

Creatics levert concepten die je gasten uniek vermaak bieden, die (bijna) geen personeel vereisen en die volledig coronaproof zijn.

Uitgelichte game: Adventure Escape Walk Bill Tycoon

Het verhaal draait om Bill Tycoon die een fabriek wil bouwen op de plek waar nu het vakantiepark staat. Ook het huis van de lokale mascotte gaat sneuvelen. Aan de deelnemers om dit plan te dwarsbomen. Bomen? Bomen! Dat is is het: vervang de fabriekspijpen voor bomen en red het park.
Een verhaallijn die op een leuke en interactieve manier de deelnemers iets bijbrengt over de flora en fauna op of rondom het vakantiepark.

Voor wie

Dit spel is speciaal voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Op je locatie zetten we dit spel neer wat we geheel personaliseren. Locaties, opdrachten, hoofdpersonen, filmpjes, kleuren, logo’s, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deelnemers downloaden de app en kunnen dit zelfstandig spelen. Of halen een flyer bij de receptie op. Betaald of geheel gratis aan gasten aan te bieden. Je betaalt als park een vast bedrag per jaar en dan kun je dit onbeperkt aanbieden.

Onze mogelijkheden voor vakantieparken

Naast Bill Tycoon hebben we nog veel meer mogelijkheden voor vakantieparken. Ook maken we unieke concepten op maat samen met onze klanten. Bekijk bijvoorbeeld eens ons Mission44 concept dat wij maakten samen met Landal Hof van Saksen (link)

Contact us!