Escape koffer voor elke locatie

Leuk, nieuw en interactief

Op zoek naar een mobiel concept voor een bedrijfsuitje? Dat op elke locatie te spelen is? voor kleine en grote groepen? Vol spanning en teambuilding van begin tot eind? Dan is de Creatics Escape Box iets voor jou: dé escape koffer voor elke locatie. Bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes of voor vrienden/families op vakantieparken.

Voeg ook wat Creatics toe aan jouw bedrijf!

Waarom de Creatics Box?

Hufterproof

Bestand tegen veel gebruik door veel verschillende gasten

Eenmalige aanschaf, lease of in consignatie

Samen bespreken we het commerciële plan

Eindeloos achter elkaar spelen

Verhuur vanuit receptie of recreatieteam

Geen hersteltijd

Geen begeleiding nodig

Uitgelicht Mission44 - Hof van Saksen

Vakantieresort Hof van Saksen wilde graag een escape expierence voor haar gasten. Vernieuwend en uitdagend en met zo min mogelijk belasting voor het personeel. Samen met Hof van Saksen ontwikkelden wij deze escape koffer. Gasten kunnen deze vrijspelen uit een grote kooi naast de receptie waarna de tijd begint te lopen. Bij dit spel draait het op teamwork en tijdsdruk. Binnen 88 minuten moet je zoveel mogelijk van de 44 missies voltooien. De escape experience wordt gespeeld op de eigen locatie op het vakantiepark.

Commercieel plan

In overleg bespreken we je wensen. Zo hebben we in dit voorbeeld gekozen om de koffer beschikbaar te maken voor de 12+ en 12- leeftijd en is de game in 3 talen te spelen (Nederlands, Engels en Duits). Zo zijn er dus 6 varianten in één escape koffer. Daarnaast bespreken we met de opdrachtgever het commerciële plan. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Kopen, huren of de escape boxen in consignatie? We denken graag met je mee.

Uitgelicht: Statue Island - Aquadelta

De “Statue Island” is een escape box die wij in opdracht van Summio vakantiepark Aquadelta hebben gemaakt.

De box kan door vakantiegasten gehuurd worden en op hun eigen locatie gespeeld worden. Deze escape-ervaring is geschikt voor 10 jaar en ouder en is een waar familie uitje.

 

Bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje of met vrienden/familie op een vakantiepark

Duur

60 of 90 minuten

Aantal personen

4 tot 6 spelers per koffer

Kosten

Eenmalige aanschaf of maandelijkse afbetaling

Uitgelicht concept: Red Flu

Het is 1889. Ergens diep in Azië breekt de beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt om zich heen en verspreidt zich binnen vier maanden over de hele wereld. Met circa 1 miljoen slachtoffers tot gevolg. De enige persoon die het tij nog kan keren is dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekend staat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht in spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak.

 

Maar terwijl dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij onverwachts zelf aan het dodelijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken.  

 

Of toch niet? Want, als collega virologen het lab van dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat de virologen ook proberen, de koffer gaat niet open. 

 

Help jij de virologen de koffer te ontgrendelen en het vaccin te achterhalen? Speel Spoetnik nu en red de wereld!

 

Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of personeelsuitje? De Red Flu escape experience is met elk gezelschap en overal te spelen. In teams van 3-6 personen gaan jullie samen de uitdaging aan. Ook leuk als onderbreking bij een overleg of heidag. Spanning, actie en teambuilding ineen. 

Meer info of de verkoopprijzen van Red Flu?
PHOTO-2022-02-12-14-15-56 6

Contact

    Wij werken trots samen met