MooveGo Interactieve routes

Creëer je eigen interactieve route met MooveGO

Creëer je eigen unieke tour op je park, camping, stad of in de omgeving. Ontwerp een eigen route met plattegrond, laat je gasten de belangrijkste locaties, bezienswaardigheden of voorwerpen zien. Ontwerp eigen vragen en opdrachten en zorg zo voor een unieke interactieve beleving van je locatie.

Ik wil een demo

Mogelijkheden MooveGo:

Location based opdrachten, informatie en spellen

100% te personaliseren en gegevens van spelers te verzamelen

Veel opties

Meerkeuzevragen, foto- en video-opdrachten, puzzels, memory, woordencombinaties, raadspellen, behendigheidsspellen en nog veel meer

Volledige ontzorging

Kant en klare spellen en doorlopende support van Creatics

Je eigen unieke tour

Met de software van MooveGo maak je een uniek location based spel of een route voor jouw eigen locatie. Gasten downloaden vervolgens de MooveGo-app, loggen in en kunnen meteen spelen. Creëer een eigen spel op je locatie waarbij je gasten opdrachten en spelletjes doen. Leuk, interactief en zeer vernieuwend.

De nieuwste mogelijkheden

Met MooveGo bied je gasten de mogelijkheid om hun tour interactief te maken. Laat ze foto- en video-opdrachten spelen, laat jouw mascotte een verhaal vertellen via augmented reality of creëer leuke mini-games waarmee jouw gasten zich uren mee kunnen vermaken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom MooveGO?

Stand alone voor een vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per maand of per deelnemer, afhankelijk van je locatie en het aantal gebruikers.

Geen personeel nodig

Gasten downloaden de app en spelen direct. Je hebt hierbij helemaal geen personeel nodig, de gasten vermaken zichzelf. Dit is het moment om de beleving van jouw locatie naar een hoger niveau te tillen.

Onbeperkte mogelijkheden

Verschillende spellen, alles te personaliseren, indoor of outdoor en doorlopend nieuwe functionaliteiten.

Interactief en leuk voor gezinnen

Demo van mooveGO spelen?

Dat kan! Voor de gemeente Den Helder hebben we een interactieve familiewandeling gemaakt. Wandel samen met Napoleon en de strandjutter langs de parels van de marinestad.

Deze demo kan je vanuit je luie stoel spelen. Normaal gesproken moet je op de locatie staan en als de GPS herkent dat je daar bent, komt de info omhoog. In deze demo kan je op de icoontjes op de interactieve kaart klikken om de informatie en opdrachten te activeren.

 

De volgende stappen moet je doen voordat je de demo kan spelen:

  1. 1. Download de app mooveGO uit de app store of Google Play Store
  2. 2. Open de app en ga akkoord met het privacy beleid en geef Moove toestemming voor gebruik GPS, audio, camera en bestanden
  3. 3. Druk op NIEUW SPEL en vervolgens op QR-code
  4. 4. Scan de onderstaande QR-code

 

 

Veel plezier!

Time to Moovelize your business!

    Wij werken trots samen met