E-learning, Online Training & Onboarding

Op zoek naar een e-learning, (online) training of onboarding op maat?

Dan ben je bij Creatics aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk op het gebied van e-learnings. Dit kan zowel online, offline of een combinatie van beiden zijn. Hierbij ligt de focus op interactiviteit en gamification waardoor de training meer een spelbeleving wordt. Leuker voor de spelers en beter voor het beklijven van de leerstof. Hiervoor maken wij graag gebruik van tools als interactieve vragen, opdrachten, video’s, virtual reality, allerlei minigames en nog veel meer. Ook kunnen we een competitie-element toevoegen of juist aansturen op samenwerken op tot het juiste resultaat te komen.

Vrijblijvend eens jullie ideeën bespreken?

Wat is het voordeel van een e-learning, online training of onboarding?

Leuk(er) om te doen

Door het interactief te maken wordt een training veel leuker en blijft de stof beter hangen

Altijd en overal beschikbaar

En spelen op het moment dat het jou uitkomt

Makkelijk schaalbaar en aanpasbaar

En dus goedkoper voor grotere groepen en makkelijker up-to-date te houden

Waarom Creatics voor mijn e-learning of training?

Simpel. Omdat we veel ervaring hebben. En creatief zijn. En dingen net even anders doen dan de rest. Waarbij de focus ligt op gameplay, spelbeleving en gamification. Een online vragenlijst of presentatie maken is niet moeilijk. De uitdaging zit hem erin om het spelen leuk te maken, de aandacht vast te houden en de stof zo goed mogelijk op te laten nemen door de deelnemers.

Met onze achtergrond in de evenementenbranche weten we hoe we iets leuk maken en hoe we deelnemers kunnen enthousiasmeren. Daarbij hebben we ervaring met veel verschillende doelgroepen van onze learnings en serious games. Zo hebben we games gemaakt voor basisscholen, mbo’s en volwassenen, voor laag- en hoogopgeleiden, voor overheden en bedrijven, voor entertainment, edutainment en bewegend leren.  Meer weten over onze gerealiseerde projecten? Bekijk dan ons  portfolio.

Werkwijze

Hoe maken we een e-learning, onboarding of training? Eerst maken we kennis en brengen we jullie wensen uitgebreid in kaart. We bespreken de verschillende mogelijkheden en kijken wat past bij jullie vraag, organisatie en budget. Vervolgens komen we met een uitgewerkte creatieve offerte waarbij duidelijk wordt wat we precies gaan doen, wat de kaders zijn en wat de kosten zijn. Daarna gaan we aan de slag met de ontwikkeling die we lean doen waardoor jullie maximaal betrokken zijn bij het ontwikkelproces. Tot slot volgt de oplevering, implementatie en support tijdens het gebruik van de training.

Een greep uit onze e-learnings en onboarding trajecten

Onder mijn ogen

Doelgroep: MBO Docenten

Combinatie van fysieke en online learning over het oppikken van signalen bij ondermijning.

Voor meer informatie zie de Onder Mijn Ogen projectpagina.

Buit voor Professionals

Doelgroep: Politie, handhaving en toezichthouders

E-learning voor professionals met als doel om bewustwording te creeëren over elkaars rol en hoe de samenwerking te bevorderen.

Meer info op buitvoorprofessionals.nl.

 

 

Samen een e-learning, onboarding of training maken?

    Gooiland 53

    1948 RD Beverwijk