Intager Professionele Lasergames

Lasergamen?

Ja lasergamen! Lasergamen biedt veel voordelen. Je spreekt een breed publiek aan, van jong tot oud. Iedereen kan meedoen en het is goed te integreren op verschillende locaties. Onze lasergame-apparatuur is mobiel inzetbaar waardoor je altijd flexibel bent. Makkelijk te verplaatsen en makkelijk op en af te schalen. Ook is zijn de lasergames makkelijk in gebruik en niet schadelijk voor mens en natuur. Tot slot is ook het businessmodel voor lasergamen zeer gezond. Omdat we werken met een eenmalige aanschaf kun je binnen enkele maanden je investering terugverdienen. 

 

Neem contact op voor meer informatie en prijzen

Waarom Intager Lasergames?

Geschikt voor indoor en outdoor

Zeer mobiele sets

200 meter bereik

Online én offline te gebruiken

Volledig draadloos

Eenmalige investering, geen jaarlijkse kosten

Veel extra opties mogelijk zoals geïntegreerde scope en hit vibratie

Nieuwste lasergame-ervaring

De technische ontwikkelingen op lasergamegebied aan razendsnel. Intager lasergames ontwikkelt ook constant nieuwe functionaliteiten. De hardware schaft u eenmalig aan maar daarna wordt u doorlopend voorzien van nieuwe updates en nieuwe functionaliteiten waardoor uw apparatuur altijd up-to-date blijft en daarbij uw klanten doorlopend kunt verrassen met nieuwe spellen en mogelijkheden.

Op elke locatie

Intager lasergames staat voor vrijheid, mobiliteit en spelen op locatie. Onze apparatuur kan overal gebruikt worden. Indoor of outdoor, in het bos of op een kantoor, op je eigen speelveld of op een stuk openbare grond. U zet simpelweg de apparatuur aan op locatie, laadt een spel in en spelen maar.

Indien gewenst kunt u ook offline spelen. Hierbij is er geen contact tussen de lasergamesets en onze Smartbase. Scores worden op de wapens opgeslagen en worden aan het einde van een spel gedownload wanneer spelers weer terugkomen en binnen bereik zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een dekkende internetverbinding.

Ook zijn onze sets draadloos en geven ze spelers maximale bewegingsvrijheid. Door te spelen met vest of hoofdband is valsspelen onmogelijk en blijft het spel zo realistisch mogelijk.

Eenvoudig te bedienen

Met onze Smartbox en de Intager Game Manager stel u zeer gemakkelijk uw spel in. Onze Smartbox zendt een wifi signaal uit waarmee u verbinding maakt met uw telefoon, tablet of computer. Bepaal alle mogelijkheden en voorwaarden voor de spelers en sla uw favoriete instellingen op. Zodoende kunt u altijd snel uw favoriete spel spelen. Laad een spel in, download scores en beheer alles real time met uw eigen device. 

Wilt u meteen van start zonder Smartbox? Ook dat is geen probleem. Met onze Intager app kunt u (standaard) spellen instellen, starten en scores uitlezen. Gewoon met uw eigen telefoon. Altijd en overal.

Complexe lasergamescenario’s

U kunt uw lasergamespellen snel en simpel houden waardoor u snel kunt wisselen en veel spelers binnen een bepaalde tijd kunt laten spelen. U kunt er ook voor kiezen om complexere spellen te bouwen waarbij u alles naar wens instelt zoals bijvoorbeeld verschillende rollen per speler of team, variabele parameters als levens, munitie en schilden, gebruik van granaatwerper, instelbare afstanden en nog veel meer.

Spelers krijgen tijdens het spel op hun led display alle benodigde informatie. Hoeveel munitie ze nog hebben, hoeveel levens ze nog hebben en wat de status van hun wapen en hoofdband is. Met een druk op de knop kunnen spelers van wapen wisselen en zo een nog leukere spelbeleving krijgen!

Optioneel kunnen spelers hun telefoon gebruiken voor extra functionaliteiten en het bedienen van hun lasergamewapen.

Intager lasergame apparatuur

Raptor3 en Troodon

Verschillende types

Bij Intager kunt u kiezen uit verschillende types, de Raptor3 en de Troodon. Beide types lasergame hebben dezelfde functionaliteiten, alleen het uiterlijk verschilt. 

Zo hebben we de Raptor3, een geweer, groot en stoer. Geschikt voor indoor en outdoor gebuik op (eigen) locatie. 

Ook kunt u kiezen voor de Troodon. Een kleiner handwapen. Geschikt voor indoor en outdoor en door zijn kleine formaat perfect geschikt voor de verhuur. 

Duurzaamheid

Goed voor mens en natuur

De Intager lasergames gaan tot 16 uur mee op een enkele oplaadbeurt. Wanneer u kiest voor een geïntegreerde scope wordt alles vanaf dezelfde accu van stroom voorzien en hoeft u nooit meer externe batterijen te gebruiken. Daarnaast zijn de lasergamesets super sterk en spatwaterdicht waardoor u ook in matige regen kunt spelen.

Veiligheid

Gemaakt in de EU

De Intager lasergamesystemen werken op basis van infrarood licht. Ze zijn compleet veilig, uitgebreid getest en gecertificeerd voor gebruik binnen de Europese unie. Daarnaast is lasergamen ook uitermate veilig voor de natuur en omgeving aangezien er niks vervuild wordt en het enige wat je verbruikt stroom is.

Nieuwe functionaliteiten en bugfixes

De Intager Game Manager software wordt doorlopend voorzien van updates. Ook uw wapens en hoofdbanden worden doorlopend geupdate. Hierdoor is uw beveiliging altijd up-to-date, krijgt u doorlopend nieuwe functionaliteiten en worden eventuele verbeteringen op afstand doorgevoerd.

 

Waarom Intager?

 • Geschikt voor indoor en outdoor
 • Zeer mobiele sets
 • Verschillende modellen verkrijgbaar: Raptor 3 en Troodon
 • Online én offline te gebruiken
 • Volledig draadloos
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Inclusief complete software met oneindige mogelijkheden
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Spatwaterdicht
 • 200 meter bereik
 • Veel extra opties mogelijk zoals geïntegreerde scope en hit vibratie
 • Eenmalige investering, geen jaarlijkse kosten
 • Keuze tussen hoofdband of vest
 • Service en support vanuit Nederland
Koffie drinken?
kind IMG_5135

Intager technologie

hit_feedback_icon
Met treffer feedback
wifi_icon
Overal te spelen
lcd_icon
Full color display
vibra_icon
Vibratie mogelijk
red_dot_icon
Schietbereik tot 150 meter

Contact

  Wij werken trots samen met