Creatics verzorgt in opdracht van de KNLTB enkele side events tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi in Ahoy. Dit jaar presenteren we onder andere ‘De Gamer’, een interactieve vloer van zonnepanelen waarop 9 games gespeeld kunnen worden.

DE GAMER is een speelvloer die zonne-energie opwekt, met 9 ingebouwde spellen. Het speeltoestel is interactief, educatief en zet de spelers in beweging. Speel bijvoorbeeld Memory, Turn off the lights of Dino Jump. Sta stil bij de energie opbrengst van je speeltoestel in de app. De slimme speelvloer houdt ook de scores bij. Misschien iets voor bij jou op het vakantiepark of in de outdoor speeltuin?

Meer info over de interactieve speelvloer ‘De Gamer’? Klik hier

De Gamer iets voor jou?

De Gamer

DE GAMER is een speelvloer die zonne-energie opwekt, met 9 ingebouwde spellen. Het speeltoestel is interactief, educatief en zet de spelers in beweging. Speel bijvoorbeeld Memory, Turn off the lights of Dino Jump buiten, sta stil binnen bij de energie opbrengst van je speeltoestel in de app. De slimme speelvloer houdt ook de scores bij.

De Gamer op het ABN AMRO Open in Ahoy

Creatics verzorgt in opdracht van de KNLTB enkele side events tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi. Dit jaar hebben we een mooie nieuwe activiteit: De Gamer, een interactieve vloer van zonnepanelen waarop 9 games gespeeld kunnen worden.

    Gooiland 35

    1948 RC Beverwijk