De waterfietssup anno 2022

GESCHIKT VAN 8 TOT 88 JAAR!

De Red Shark Bike is hét nieuwe transportmiddel op het water. De materialen van deze fietssup zijn van de allerhoogste kwaliteit, waardoor duurzaamheid gegarandeerd is. De RedSharkBike is geschikt voor zee en binnenwateren. Door het zeer stabiele ontwerp stappen je klanten makkelijk op en (water)fietsen ze meteen weg.

Wil je meer info over de RedSharkBike? Neem contact met ons op.

Met de RedSharkBike kun je:

Fietsen op het water

Suppen

Kajakken

Een tandem maken

Een E-scooter maken

Makkelijk in gebruik

Deze nieuwe waterfiets of fietssup is zeer makkelijk in gebruik. Het opblaasbare supboard is zeer stabiel waardoor je makkelijk kunt opstappen. Nadat je je balans hebt gevonden, kun je zo wegfietsen. De meeste mensen hebben dit met een paar minuten door.

De fiets werkt zeer intuïtief. Door te trappen drijf je de schroef aan via een directe overbrenging. Door het stuur te bewegen kun je naar links of rechts sturen. Ook kun je achteruit trappen om achterwaarts te varen.

Door de uitstekende stabiliteit van de RedSharkBike heb je zeer veel stabiliteit tijdens het waterfietsen. Je valt niet om en kunt erop fietsen in gewone kleren als je dat wilt. Door het grote drijfvermogen kun je zelfs nog iemand meenemen voorop of achterop

Inspanning en snelheid

RedSharkBike heeft een systeem ontworpen waarmee het trappen net zo zwaar is als op een conventionele fiets op een vlakke weg. De snelheid die hiermee behaalt wordt ligt net boven de snelheid die je haalt met suppen of kajakken. Het voordeel van fietsen ten opzichte van suppen of kajakken is dat trappen een voor een constante voorstuwing zorgt in tegenstelling tot bijvoorbeeld links/rechts pedellen. Dit maakt de inspanning minder groot omdat er geen dode momenten zijn in de voortbeweging.

Ideaal voor de verhuur

Het fietsen op een Red Shark Bike is zeer makkelijk te leren, daarom is deze waterfiets ideaal voor de verhuur. Geschikt voor iedereen tussen de 8 en de 88 met zeer duurzame materialen. Qua inspanning moet je denken aan een goede fietstocht.

Duurzaam en makkelijk te vervoeren

Het supboard is opblaasbaar waardoor hij makkelijk te vervoeren is in een normale auto. Het frame is gegoten in 3 delen waardoor het enorm sterk, lichtgewicht en toch makkelijk te vervoeren is. Alle materialen zijn van roestvast staal waardoor ze (zout)waterbestendig en zeer duurzaam zijn. De overbrenging van de trappers naar de schroef is compleet waterdicht en werkt zonder ketting. Dit betekent dat deze waterfiets veel betrouwbaarder is dan andere modellen en dat de overbrenging directer is. Door de speciale spiraalvormige tandwielen, legeringen en zelfsmerende onderdelen is de Red Shark Bike bijna onderhoudsvrij.

Het opblaasbare supboard is gemaakt met de nieuwste drop stitch technologie. Dit betekent dat het board een ongekend hoge stijfheid heeft wat het gebruik om te fietsen ten goede komt. Daarnaast is dit supboard extreem sterk en duurzaam waardoor een botsing met een peddel, de bodem of rotsen meestal geen schade veroorzaakt.

Het roer is het laagste onderdeel van de fiets (diepgang ca. 60 cm). Mocht je onverhoopt ergens tegenaan fietsen dan wordt de schroef beschermt door het roer wat van aluminium is gemaakt.

Onderhoudsarm

Door de duurzame materialen is de Red Shark Bike fietssup zeer onderhoudsarm. Er is gebruik gemaakt van RVS A4 materialen speciaal gemaakt voor zout water. Het frame is gegoten en bestaat uit een speciaal kunststof (PE hd). Na gebruik in zout water is afspoelen met zoet water voldoende.

Surfboard versus catamaran

De Red Shark Bike waterfiets maakt gebruik van een opblaasbaar Supboard. Het voordeel hiervan is dat dit het beste van verschillende werelden combineert. Zo is het supboard opblaasbaar wat het makkelijk te transporteren maakt. Daarnaast is het zeer stabiel in het water. Tot slot heeft het minder weerstand dan vergelijkbare waterfietsen met een catamaran basis waardoor je sneller en met minder inspanning vooruit komt.

Verschillende fietssub modellen

Enjoy

Makkelijk en ontspannen

Het Enjoy model heeft een comfortabele fietspositie, heeft comfortabele accessoires zoals een gelzadel en een fietsstuur met ergonomische handgrepen.

Fitness

Voor de workout

Het fitness model heeft een meer dynamische positie, de accessoires zijn sportiever en je ontvangt 2 verschillende soorten propellers of schroeven. Hiermee kun je variëren in de workload van je fietstocht of fietstraining.

Adventure

Voor langere tochten

Het adventure model heeft weer een meer ontspannen fietspositie. Daarnaast heeft dit model meerdere waterdichte compartimenten waar je spullen in op kunt slaan voor langere tochten. Zeer geschikt voor langere tochten of voor andere wateravonturen zoals vissen.

Veelzijdige waterfietssup

De Red Shark Bike waterfiets is ontworpen voor veelzijdig gebruik. Naast een fantastische fietssup, is het board ook te gebruiken als supboard. Ook zijn er diverse uitbreidingssets beschikbaar waarmee je het board op nog veel meer manieren kunt gebruiken. De onderdelen voor al deze functionaliteiten zijn los bij te bestellen. Hierdoor kun je je eigen unieke multifunctionele waterfiets samenstellen. Dit maakt de Red Shark Bike veel meer dan een waterfiets. Een veelzijdig product waar je alle kanten mee op kunt op het water.

 

Ook kun je de RedSharkBike leasen bij Creatics. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag naar de leasemogelijkheden

Contact

    Onzzz Events

    Een fenomeen dat in Nederland nog onbekend is. Maar Onzzz Events heeft ze, de eerste fiets-sup-exemplaren in Nederland! Fietsen over water, met een bijzonder uitzicht over de polder of weids water.

    Onzzz Events