Cyber24 serious game

Cyber24 Serious Game

Voor het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en het ministerie van Justitie en Veiligheid hebben we een escape experience gemaakt om jongeren te waarschuwen voor enkele online gevaren. De game is modulair opgebouwd, zodat thema’s eenvoudig toegevoegd of aangepast kunnen worden.

 

Cyber24 maakt jongeren via een escape(room) ervaring bewust van hun online gedrag. De serious game bestaat uit verschillende korte verhaallijnen van elk 1 lesuur over onder meer ID-fraude, online aankopen en pesten. Iedere game wordt afgesloten met een nagesprek en een quiz. Op deze manier leren jongeren wat online gewenst en ongewenst gedrag is en wat de gevolgen zijn van ongewenst gedrag voor henzelf en voor slachtoffer(s). Cyber24 is een unieke experience!

 

Cyber24 spel

 

Zelf Cyber24 ervaren?

Ook een koffer hebben? Je kunt de Cyber24-koffer(s) kopen of huren. Als je de koffer koopt, kun je Cyber24 onbeperkt inzetten. Je kunt de koffers bijvoorbeeld bij meerdere scholen of via jongerenwerk inzetten. En in een regionaal samenwerkingsverband kunnen de betrokken gemeenten de kosten delen en de koffer om beurten gebruiken.  Cyber24 kan gekocht worden of gehuurd worden voor een bepaalde periode. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of zou je Cyber24 een keer in willen zetten? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Meer weten? Wil je meer weten over Cyber24? Stuur een mail naar Creatics of vul ons contactformulier in. Dannemen wij contact met je op. We denken graag met je mee over demogelijkheden en de inzet van Cyber24.

 

 

Laten we samen een concept op maat uitdenken!

    Wij werken trots samen met